Italia: S-a aflat identitatea îngrijitoarei românce ucise vineri de fostul soț italian

Crima care a îndoliat vinerea trecută localitatea Montepulciano este încă în atenția presei din peninsulă. Ediția online a Radio Siena a făcut astăzi publice ultimele detalii cu privire la mersul anchetei în acest caz.

 

Numele badantei românce ucise în apartamentul celor doi bătrâni pe care îi îngrijea este Antoneta Bălan, în vârstă de 42 de ani. Fostul ei soț, cu care aceasta se afla în plin proces de divorț se numește Gaetano Saccone  și se află în prezent în arestul poliției.

 

Cei doi aveau un fiu de 9 ani și chiar dacă relația lor era practic terminată de aproximativ 4 ani de zile, românca întârziase cu actele pentru divorț din cauza amenințărilor repetate ale italianului care îi spusese că îi va lua copilul dacă face acest pas. În arhiva poliției mai există plângeri ale româncei care l-a acuzat de abuz pe soțul său în anii precedenți. De altfel, conform publicației Corriere Della Sera, italianul ar fi dat semne de violență de multe ori, semne care au fost ignorate de autorități. 

 

Conform reconstituririi italianul ar fi pătruns în locuință și apoi a urmărit-o pe româncă pe balcon, acolo unde ar fi lovit-o prima oară cu cuțitul apoi a urmărit-o pe femeia rănită în interiorul casei unde i-a aplicat alte lovituri de cuțit.

 

Monstruoasa crimă a afectat comunitatea locală, primarul Andrea Rossi confirmând că ucigașul era angajat al serviciilor sociale din localitate și că primea de muncă din partea primăriei, atunci când era nevoie de lucrări sociale.

 

În semn de solidaritate cu familia româncei primarul a dispus arborarea unui drapel de doliu pe primăria din localitate. Vezi aici detalii despre uciderea româncei.

De același autor

Related Articles