Italia: Îngrijitoare româncă jefuită de 4300 de euro când se pregătea să plece în concediu, în România

O întâmplare extrem de neplăcută pentru o badantă româncă care se pregătea să plece în concediu în România a avut loc duminică, 23 iulie, în localitatea Padova, a transmis publicația Padova Oggi.

Românca și-a pregătit bagajele pentru a pleca în concediu în România și apoi s-a dus să aștepte autocarul care trebuia să o ducă acasă. În timp ce femeia se plimba între străzile Foscolo și  Valeri aceasta a fost abordată de un individ care s-a prezentat drept șoferul autocarului și care s-a oferit să o ajute cu bagajele.

La scurt timp lângă cei doi a apărut o femeie care s-a prezentat drept polițistă și le-a cerut celor doi (pretinsului șofer și româncei)  să le prezinte banii numerar pe care îi au la ei deoarece există suspiciuni că în zonă ar circula bani falși.

Imediat falsul șofer a scos toți banii și i-a prezentat falsei polițiste dându-i astfel încredere româncei că este doar un control de rutină. Femeia a scos toți banii care îi avea la ea (aproximativ 4300 de euro) și i-a dat polițistei pentru control. Aceasta s-a făcut că examinează bancnotele cu un fals detector de metale dar la scurt timp s-a făcut nevăzută atât ea cât și pretinsul șofer, care a spus că va duce bagajele la autobuz.

Badanta româncă și-a dat seama prea târziu că a fost înșelată și a chemat carabinierii care acum încearcă să dea de urma hoților. Polițiștii verifică înregistrările camerelor video din zonă și au făcut un apel la populație să denunțe incidente asemănătoare. De remarcat că șoferul vorbea limba română, fapt ce i-a dat încredere româncei care și-a pierdut toate economiile în urma acestui jaf.

 

De același autor

Related Articles