Dramă pentru un șofer de camion român în Italia. Găsit spânzurat în cabină

Corpul neînsuflețit  al unui român în vârstă de 31 de ani a fost găsit spânzurat în cabina unui camion, în dimineața zilei de luni, 1 mai 2017, în parcarea supermarket-ului Lidl din strada Marcello Malpighi, localitatea Faenza, provincia Ravenna a relatat publicația Ravenna Today

Din primele informații obținute de autorități a reieșit că bărbatul lucra ca șofer de camion pentru o firmă din România și se afla în trecere prin localitatea italiană. Alerta a fost dată inițial de membrii familiei românului care au contactat angajatorul român și i-au transmis acestuia că șoferul nu mai putuse fi contactat telefonic după ce, cu o zi înainte, manifestase semne vizibile de depresie. Disperate rudele acestuia au hotărât să alerteze angajatorul pentru a vedea dacă nu s-a întâmplat ceva cu tânărul de 31 de ani.

Cum a fost găsit camionul condus de român

Camionul românul a fost localizat în localitatea Faenza  de angajatorul român cu ajutorul sistemului GPS dedicat instalat pe camion. Compania românească a alertat la rândul ei autoritățile din Faenza care au descoperit tragedia. Românul acoperise geamurile camionului pentru a nu fi văzut din exterior și se spânzurase în cabină.

În acest moment este în desfășurare o anchetă a poliției italiene, corpul românului urmând să fie repatriat după terminarea acesteia. De asemenea, camionul a fost reținut în Italia până la terminarea anchetei.

De același autor

Related Articles