O tânără româncă a pus la punct niște indivizi dintr-un jeep. Le-a servit o lecție de civilizație

O tânără româncă care era  blocată în aglomeraţia de pe drumul de întoarcere de la mare a reușit să dea o adevărată lecție de bun simț unor conducători auto după ce a observat o sticlă de plastic zburând dintr-o mașină de teren.

Fără a ezita nici o clipă tânăra pe nume Oana Racheleanu  s-a dat jos din mașina în care se afla , a ridicat sticla aruncată pe șosea şi le-a dat-o înapoi celor  care o aruncaseră cu câteva secunde mai devreme pe geam, fără nici o grijă.

Înregistrarea, realizată chiar de Oana Racheleanu, a ajuns extrem de vizualizată pe pagina sa personală de facebook şi a strâns peste 250.000 de vizualizări în mai puţin de o săptămână.

Spiritul civic al tinerei a adunat extrem de multe aprecieri la adresa sa, peste 2800 de români distribuind postarea care a ajuns virală.

Gunoaiele aruncate pe geamurile maşinilor sunt o problemă foarte mare, mai ales în sezonul turistic de vară, deoarece foarte mulţi şoferi sau pasageri aleg să se descotorosească de ambalaje într-un mod nu tocmai civilizat, care nu le face cinste. Vezi mai jos filmulețul postat de Oana pe pagina sa de facebook.

8 COMENTARII

  1. Foarte bine a facut fata.Felicitări!!Si mai au nesimțirea cate uni sa zica ca nu este curat litoralul mari.Cine are pretentii sa pastreze curățenia.

  2. Gesturi simple dar morale și cu bun simț totodată. Felicitări Oana pentru spiritul civic de care ai dat dovadă

  3. O atitudine promta si corecta fata de un nesimtit. Trebuia filmat numarul mașinii sa-i facă reclama

  4. Feliitari stimata domnisoara ! Toti cei care surprind asemenea fapte, in orice imprejurare, trebuie sa ia atitudine !

Comments are closed.

De același autor

Related Articles