O româncă a îndoliat lumea sportului din Italia. L-a omorât pe legendarul pilot Beppe Volta

O româncă în vârstă de vârstă de 30 de ani, pe nume Mirela M, a reușit să îndolieze lumea sportivă din Italia, omorându-l într-un mod aproape absurd pe legendarul pilot de raliuri Beppe Volta.

Totul s-a petrecut ieri pe autostrada A4, Torino-Milano, acolo unde inițial Beppe Volta a avut un accident minor după ce a fost lovit din spate de un Fiat Punto. Pilotul italian în vârstă de 71 de ani a ieșit pe banda de urgență  împreună cu șoferul mașinii Fiat, pentru a întocmi declarațiile legale care se fac în Italia în caz de accident.

Cei doi au fost loviți în plin de un Mercedes Coupe condus de româncă și Beppe Volta a murit pe loc în timp ce șoferul mașinii care îl lovise mai devreme a fost transportat la spital.

Imediat după accident românca a făcut o criză de panică și a fost transportată și ea la un spital din zonă, relatează presa italiană. Corriere Della Sera a transmis, aseară că examenele toxicologice au arătat că românca nu consumase substanțe interzise/alcool.

Întreaga presă din Italia a acordat spații largi dispariției fulgerătoare legendarului pilot italian.

1 COMENTARIU

  1. Ia fost sa moara un accident ñu mai ca accidentul a fost usor .dar daca ia fost scris sa moara acolo .destinul o avut grija

Comments are closed.

De același autor

Related Articles