[FOTO] În această seară la emisiunea Boema, alături de personalități din lumea artistică și boemă, facem un jurnal de festival “Sabin Păutza“

134

În această seară, de la ora 22,15,  la emisiunea Boema, vă invit să facem alături de invitaţii noştri un jurnal de festival, dedicat celei de-a IV-a ediţii a  Festivalului  Internaţional “Sabin Păutza“.

Finalul emisiunii Boema, aparţine Maestrului Sabin Păutza

Personalităţi  artistice invitate, alături de personalităţi ale Reşiţei,  împreună cu Maestrul Sabin Păuţa vă  vor transmite pe calea undelor concluziile domniilor lor. De la  pianistul Eugen Dumitrescu împreună cu jumătatea sa de pe scenă şi din viaţă Corina Răducanu, alături de doamnele Geta Cojocaru, Manuela Obădău, Dana Bălănescu sau generalul (r) Adrian Marinescu, dar şi Adrian Doxan inspector şcolar general şi Cornel Todea, inspector de specialitate, cu toţii colaboratori ai evenimentului şi admiratori ai marelui artist Sabin Păutza.

 Finalul emisiunii Boema, aparţine Maestrului Sabin Păutza .

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău