Căruţă spulberată la Teregova

accident caruta

„Din primele verificări s-a stabilit că în timp ce un cetăţean bulgar în vârstă de 54 de ani, conducea un ansamblu de vehicule din direcţia Caransebeş spre Orşova, la intrare în localitatea Teregova a lovit din spate o căruţă nesemnalizată. În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 74 de ani, care se deplasa în faţa căruţei lângă cabalină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Circulaţia rutieră pe DN 6 este oprită la această oră (7.00) pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Teregova către Caransebeş din cauza unui accident rutier. În eveniment au fost implicate un autotren bulgăresc şi o căruţă încărcată cu fân. Coliziunea s-a produs deoarece căruţa nu era semnalizată corespunzător, a declarat pentru postul nostru de radio, şeful Serviciului rutier Caraş-Severin, comisar şef Decebal Davidoiu. Echipajele de poliţie se află la faţa locului, dar, deocamdată nu se poate circula întrucât atelajul se află pe mijlocului drumului. Căruţaşul a fost rănit şi se află la Spitalul din Caransebeş pentru investigaţii medicale. Vom reveni cu amănunte.

(Sebastian Dragomir)

foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles