Declaraţii la cald după exit-poll-uri

Vela - MocioalcaPreşedintele ACL Caraş-Severin, Marcel Vela, a afirmat că pentru victoria lui Klaus Iohannis se bazează pe rezultatele din diasporă şi speră ca România să devină o ţară normală, o ţară cu un altfel de preşedinte:
Dacă trendul în România nu se confirmă şi se păstrează aceeaşi paritate între ora 19.30 şi 21.00 este evident de luat în seamă şi votul din diasporă, vot care este covârşitor pentru candidatul Alianţei Creştin-Liberale. Asta înseamnă că suntem optimişti, indiferent de trendul înregistrat între 19.30 şi 21.00, dar după estimările analiştilor aţi văzut că trendul este în favoarea lui Iohannis. Am ajuns la finalul acestor alegeri în care, sperăm noi, ca totul să fie bine, şi România să devină o ţară normală, o ţară cu un altfel de preşedinte, o ţară în care, dacă de-atâta vreme s-a semănat vânt şi s-a cules furtună, după 25 de ani să avem perspectiva, şi privilegiul şi bucuria să semănăm grâu şi să culegem pâine” – a declarat preşedintele PNL Caraş Severin, Marcel Vela.

La rândul său preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, s-a declarat decepţionat de rezulatul votului însă apreciază că Victor Ponta va obţine victoria la o distanţă mică:
Eu personal sunt decepţionat de acest scor! Privesc cu tristeţe spre proiectele pe care le-am demarat în Caraş-Severin. Şi nu ştiu ce finalitate pot să aibă. Însă, viaţa merge înainte şi părerea mea este că rigurozitatea lui Liviu Dragnea poate avea succes pentru că apariţia publică pe care a avut-o l-a indicat ca şi câştigător pe Victor Ponta, e drept la o diferenţă mică. Şi Iohannis şi Băsescu s-au legat de instituţii ale statului cu care şi-au rezolvat problemele. Poate că şi de data aceasta se va întoarce totul împotriva lor şi aşa cum au câştigat la o diferenţă minimă în 2009, poate că o să câştige Victor Ponta la o diferenţă minimă de data aceasta” – afirmat Ion Mocioalcă, preşedinte PSD Caraş Severin.

Cele mai citite

Related Articles