Horoscop 3 noiembrie 2014

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 3 noiembrie:

Aspectele planetare de azi induc nevoia de a face câte ceva în gospodarie: reparaţii, modificări, amenajari, mai ales de a pune în aplicare ideile neobişnuite. Profitaţi de momentul acesta, în care aveţi energie pentru o mulţime de treburi.

SCORPION– Melancolia vă cuprinde în acest început de săptămână. Pentru a salva unele situaţii vă gândiţi la un plan de rezervă. Aveţi grijă cu cine vorbiţi astăzi pentru că totul poate fi interpretabil! Iar la capitolul sănătate veţi întâmpina câteva probleme.

SĂGETĂTOR- Trebuie să acceptaţi că nu e totul cum vreţi voi. Uneori trebuie să lăsaţi problemele în urmă şi să mergeţi mai departe. Dacă vă lăsaţi cuprinsi de regrete, nu veţi da randament la locul de muncă şi nu astaeste starea pe care o doriţi.

CAPRICORN –Indiferent cât de bine vă merge când este vorba de afaceri problemele din sfera personal se accentuează. De la o zi la alta simţiţi că pierdeţi controlul şi asta vă costă mult şi timp şi bani!

VĂRSĂTOR– Sunteţi decişi să munciţi din ce în ce mai mult dar fără rezultate remarcabile. Trebuie totuşi să păstraţi un echilibru pentru că oboseala poate intervene şi vă poate strica planurile.

PEŞTI– Voi veţi avea nevoie de un scop clar pe care să îl urmaţi pas cu pas, mai ales în relaţiile cu cei dragi, fie că vreţi doar să îi ajutaţi să se pună mai bine în valoare, fie că doriţi să vă consolidaţi statutul în faţa celor care şi-au pierdut încrederea în voi.

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu o stare de agitaţie care nu face altceva decât să vă termine psihic. Aveţi grijă sunteţi la un pas de a claca şi asta nu e bine. Încercaţi să vă adunaţi un pic gândurile.

TAUR- Azi veţi avea mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional. În acelaşi timp vă veţi putea bucura că s-au deschis mai multe uşi care păreau până acum de neatins. O zi importantă din punct de vedere financiar, veţi afla de ce.

GEMENI –Oboseala acumulată în ultimele zile vă poate strica planurile astăzi. Încercaţi să faceţi lucruri care să vă relaxeze pentru că aveţi nevoie de odihnă, ca de aer. Din punct de vedere financiar nu aveţi de ce să vă plângeţi pentru că la acest capitol se lipesc banii de voi ca timbrul pe scrisoare.

RAC- Spre voi vor veni mulţi în această zi de luni, cu tot felul de probleme. Încercaţi să aveţi răbdare să-i ascultaţi pentru că altfel va ieşi un scandal monstru şi nu cred că vă doriţi să vă stricaţi acest început de săptămână. Cu dragostea staţi bine, bani nu prea aveţi, aşa că luaţi atitudine.

LEU- O zi plină de peripeţii se anunţă astăzi. Nu aveţi timp de nimic şi parcă astrele vă sunt potrivnice astăzi. Spre sfârşitul zilei veţi primi veşti bune de la o persoană plecată departe. La capitolul sanatate nu staţi prea bine dar se rezolvă şi asta cu o vizită la doctor.

FECIOARĂ –Simţiţi un blocaj intens la nivel mental din cauza oboselii accentuate. Încercaţi să luaţi o pauză pentru că la această oră sunteţi cu un picior în groapă. Trebuie să vă mobilizaţi pentru că rolul de victim nu vă prinde.

BALANŢĂ- Astăzi veţi analiza din toate unghiurile situaţiile pe care nu trebuie să le forţaţi, chiar dacă nu vă veţi împăca prea uşor cu sentimentul că uneori există nu pot şi parcă totul vă e potrivnic. Aşa că trageţi aer în piept şi mergeţi mai departe.

Cele mai citite

Related Articles