Criminalul din lanul de porumb a fost prins

Impuscat

Poliţiştii din Caraş-Severin au reuşit să identifice bărbatul care a împuşcat mortal la începutul lunii septembrie, o persoană aflată la furat de porumb între localităţile Valeapai şi Bărbosu, care aparţin de comuna Ramna. Este vorba de un localnic din Valeapai, care a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat Judecătoriei Reşiţa, cu propunerea de arestare preventivă. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.
Vă reamintim că:  în noaptea de 6/7 septembrie, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost împuşcat într-un lan de porumb.
La examinarea sumară a cadavrului au fost găsite şase orificii produse printr-un foc de armă în zona gâtului şi a umărului. Persoana decedată, împreună cu concubina sa s-au deplasat cu un autoturism pentru a sustrage ştiuleţi de porumb. Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat decedat.

(Mirabela Afronie)

Cele mai citite

Related Articles