Horoscop 1 octombrie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 1 octombrie:

Conjuncţia Lunii cu Pluton nu este o configuraţie astrală comodă, dar reprezintă cel mai bun moment pentru autoanaliză şi planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Este un bun prilej pentru a face schimbări importante, poate chiar radicale.

BALANŢĂ- Astăzi veţi analiza din toate unghiurile situaţiile pe care nu trebuie să le forţaţi, chiar dacă nu vă veţi împăca prea uşor cu sentimentul că există câteva piedici în drum pe cre vi le-au întins, tocmai persoanele dragi aşa că o discuţie deschisă cu acestea este mai mult decât necesară.

SCORPION– Voi vă veţi refugia în lumea celor mici. Fie că veţi ieşi cu ei în oraş la cumpărături, fie într-un parc e cclar că astăzi copiii o să să vă capteze toată atenţia. La capitolul sănătate staţi excelent iar banii aveţi grijă că sunt din ce în ce mai puţini.

SĂGETATOR- Trebuie să acceptaţi că viaţa nu este întotdeauna frumoasă şi bogată experienţa este ceea ce contează. Dacă vă lăsaţi cuprinşi de regrete, veţi intra într-o profundă stare de melencolie care vă poate influenţa…şi nu în bine!

CAPRICORN –Indiferent cât de bine vă merge când este vorba de bani, nu şi problemele din sfera sufletească sunt la fel de pozitive. De la o zi la alta simţiţi că pierdeţi controlul şi asta vă costă mult şi nu mă refer la bani, aşa că atenţie mare!

VĂRSĂTOR– Sunteţi decişi să munciţipentru a avea un viitor . Trebuie totuşi să păstraţi un echilibru în cele două sfere, cea profesională şi cea personală pentru că altfel o să clacaţi când vă aşteptaţi cel mai puţin.

PEŞTI– Voi veţi avea nevoie de un scop clar pe care să îl urmaţi pas cu pas, mai ales în relaţiile cu cei dragi, fie că vreţi doar să îi ajutaţi să se pună mai bine în valoare, fie că doriţi să vă consolidaţi statutul în faţa celor care se îndoiesc de calităţile voastre.

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu voie bună şi cu oameni dragi. Un lucru e bun, astăzi veţi fi mult mai îngăduitori cu toţi cei din jur, inclusiv cu cei pe care nu prea îi aveaţi la suflet.

TAUR- Azi veţi avea mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional. În acelaşi timp vă veţi putea bucura că s-au deschis mai multe uşi. O zi importantă pentru aceşti nativi, aducătoare de foarte multe satisfacţii şi sufleteşti dar şi materiale.

GEMENI –O persoană care nu vă vrea tocmai binele vă poate strica planurile astăzi . Lăsaţi tristeţea la o parte pentru că nu e cazul să clacaţi. Dar chiar şi cu această stare sunteţi dorinici să daţi o mână de ajutor oricui şi asta e foarte bine.

RAC- O zi interesantă se anunţă astăzi. Aveţi multe de făcut şi toată lumea are pretenţii din ce în ce mai mari de la voi. Aşa că încercaţi să le faceţi pe plac tuturor cu siguranţă se vor bucura când vor vedea că le acordaţi minute din timpul vostru preţios.

LEU- O zi plină de peripeţii se anunţă astăzi. Nu va fi uşor dar trebuie să acceptaţi realitatea exact aşa cum se prezintă ea. La capitolul sănătate nu staţi prea bine dar se rezolvă şi asta cu multă atenţie.

FECIOARĂ – O scurtă senzaţea de blocaj vă înceracă astăzi şi nu o să puteţi să evaluaţi progresul profesional . În plus şi provocările suntdificile. Trebuie să vă mobilizaţi pt ca altfel nu dati randament.

De același autor

Related Articles