Horoscop 27 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 27 august:

Cuadratura Venus-Marte poate aduce mult dinamism în plan sentimental, începând de la descătuşarea unor pasiuni explozive şi până la adevărate războaie între parteneri. Din acest motiv, astăzi este posibil să apară conflicte sentimentale şi sociale.

FECIOARĂ –Voi azi nu veţi mai avea răbdare pentru problemele nimănui şi consideraţi că toţi vă pun beţe în roate. Aveţi planuri mari şi aţi visat atât de mult timp, încât acum vi se pare că nu mai aveţi răbdare să vă vedeţi dorinţele împlinite.

Nativii din BALANŢĂ devin energici şi deloc amabili, considerând că astfel reuşesc să-i pună la punct pe cei care le-au făcut zile negre până acum. Cu toţii vă veţi implica în acţiuni aducătoare de bani mulţi şi asta e bine bani albi pentru zile negre nu strică niciodată.

SCORPION –Posibilitatea apariţiei unor noi sarcini vă vor cere putere de organizare şi de analiză. Spiritul de aventură se face din nou simţit şi vă doriţi să evadaţi din peisaj undeva departe.

SĂGETATOR– În ultima perioadă nu aţi mai avut nicio satisfacţie, nicio realizare de care să fiţi mândru dar nu disperaţi va veni şi vremea vostră. La capitolul sănătate staţi excelent iar banii vin şi pleacă la fel de repede.

CAPRICORN – Luaţi prea în serios propunerile pentru schimbările din domeniul profesional, deşi sunteţi avertizaţi de la început că este vorba de un simplu proiect. Păreţi fericiţi că veţi avea şi mai mult de lucru, dar asta presupune mai puţin timp liber.

VĂRSĂTOR- Ceea ce vă distrage atenţia de la orice este o decizie drastică referitoare la statutul în echipa de lucru. Vă enervaţi repede din cauza unei încurcături financiare şi vă pierdeţi cumpătul. Vestea bună este că totul se va rezolva rapid.

PEŞTI –Pentru toţi nativii singuri este un interval important, deoarece au şanse mari să cunoască persoana potrivită. Indiferent de ocupaţia pe care o aveţi, cu toţii veţi avea parte de satisfacţii profesionale în special astăzi.

BERBEC –Problemele sentimentale au tendinţa să se precipite iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este de ajutor nimănui. Cu mult calm puteţi lămuri şi această problemă dar dacă veţi intra în panică situaţia se va agrava. Aşa că atenţie mare.

TAUR –Vi se pare că toţi cei din jur sunt prea cu nasul pe sus şi nu va veţi simţi în largul vostru. Dar atenţie mare, pot fi doar aparenţe, analizaţi şi apoi trageţi concluzii, nu invers , ca să nu regretaţi mai târziu.

GEMENI – Începeţi ziua prin a vă redresa financiar. Situaţia profesională este într-o continuă schimbare şi atrage o stare de stabilitate după multe urcuşuri şi coborâşuri. Relaţiile cu prietenii par doar la prima vedere mai încordate, însă sinceritatea vă asigură un statut solid.

RAC –Situaţiile pe care aţi reuşit să le controlaţi până acum se pot complica. O mişcare inteligentă din partea voastră ar fi să discutaţi despre ceea ce vă frământă chiar cu cei care v-au provocat suspiciuni adevărul doare dar e sănătos!

LEU- O veste venită din partea unei persoane de încredere vă pune pe gânduri şi probabil veţi amâna unele decizii majore în ceea ce priveşte un parteneriat. La capitolul sănătate staţi execelent iar în dragoste relaţia funcţionează mai bine ca niciodată.

 

Cele mai citite

Related Articles