[FOTO] Tractor rasturnat la Scăiuş

accident tractor (7)

Două persoane au avut nevoie de îngriji medicale, fiind victimele unui accident produs aseară în centrul localităţii cărăşene Scăiuş. Un tractor a rămas fără frâne şi s-a răsturnat în apropierea şcolii din sat. În momentul accidentului, în utilajul agricol se aflau doi tineri de 26, respectiv de 35 de ani. Şoferul nu avea permis de conducere, iar tractorul nu era înmatriculat în circulaţie.
Despre împrejurările în care s-a produs accidentul, poliţiştii precizează: „în data de 25.08.2014, pe DJ 133 pe raza satului Scăiuş com. Fârliug, în timp ce numitul I.I., de 26 ani, conducea fără a poseda permis de conducere un tractor neînmatriculat, în direcţia Scăiuş – Dragomireşti (jud. Timiş), pe un drum în pantă pierde controlul asupra direcţiei de mers, părăseşte carosabilul spre stânga şi se răstoarnă”.
Tânărul de 26 de ani a fost grav rănit şi se află acum internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Timişoara. Pe numele său au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa foto: resita.ro
(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles