Juniorii 1 de la Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa au reluat pregătirile

reunire juniori 1 de la Traian Vuia

Echipa masculină de handbal de la Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa, antrenată de prof. Lucia Moruţ, a început pregătirile pentru noul sezon competiţional. Tinerii handbalişti vor participa în noul sezon în Campionatul Naţional al juniorilor I, după ce în ediţia precedentă au evoluat la juniori II. În completarea acestei grupe nu a fost adus niciun jucător nou, a precizat prof. Lucia Moruţ.

Pregătirea are loc în aer liber pe stadionul de atletism din cartierul Lunca Bârzavei şi pe terenul sintetic din Valea Domanului. Prof. Lucia Moruţ doreşte să plece cu grupa pe care o pregăteşte într-un stagiu centralizat, pentru că este mult mai util.

“Chiar merită aceşti copii. Au avut un an greu. Am fost la egalitate de puncte pentru locurile 1-2, dar mă abţin să comentez, am ajuns să jucăm pentru locurile 5-6 la turneul final de la Bacău. Dar nu neapărat o medalie este valoroasă, ci contează valoarea lor colectivă și individuală. Valoarea lor se va vedea după terminarea junioratului”, a declarat prof. Lucia Moruţ.

Adina Niţă

Cele mai citite

Related Articles