Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor la fotbal

Steaua - Stromsgodset 2-0. Rapa si Stanciu au inscris

Steaua a câştigat miercuri seara, 23 iulie, meciul retur împotriva norvegienilor de la Stroemsgodset şi s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Elevii lui Costel Gîlcă au învins cu 2-0, prin golurile reuşite de Cornel Râpă în minutul 72 şi Nicolae Stanciu în minutul 84. În primul meci au câştigat tot steliştii cu 1-0.

Antrenorul Costel Gâlcă este fericit pentru calificarea „roş-albaştrilor” în turul trei preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, dar a cerut întărirea lotului.

‘Sunt fericit pentru mine şi pentru echipa mea. Eroii sunt jucătorii, care au dat totul. Ştiam că jucăm contra unei echipe foarte bune, care ne-a pus probleme în prima repriză. N-am controlat bine jocul, pentru că ne-am grăbit”, a declarat Gâlcă după meci, citat de sport.ro.

În turul trei, Steaua va întâlni formaţia kazahă Aktobe, care a dispus miercuri seara de Dinamo Tbilisi cu 3-0 şi 1-0 în tur.\Primul meci este programat în Kazahstan, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la Bucureşti, pe 5 sau 6 august.

Sursa foto: digisport.ro

Adina Niţă

De același autor

Related Articles