Dragnea: Nu există niciun fel de război în PSD

dragnea
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu este un război în partid între el şi Dan Şova pentru preluarea conducerii acestuia dacă Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale.
‘Este o informaţie foarte proastă, nu există niciun fel de război în partid’, a spus Dragnea duminică, la Orăştie, întrebat dacă în PSD există un război între susţinătorii săi şi cei ai lui Dan Şova.
El a adăugat că poate lucra cu Dan Şova, dacă acesta va fi numit purtător de cuvânt al partidului, pentru că poate să lucreze cu oricine, iar ‘la partid sunt atât de multe locuri de muncă încât e loc pentru fiecare’. În acelaşi context el a adăugat că are o relaţie extrem de bună cu Ioan Ruş ministrul Transporturilor, cu care este foarte bun prieten.
‘Noi nu judecăm aşa. Domnul Rus a venit în Guvern pentru că este un foarte bun ministru, cu experienţă, şi poate să ajute Guvernul foarte mult. Astea sunt nişte scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea. Am mai auzit că se va juca cu cuţitele pe masă, toţi colegii care au intrat astăzi la discuţii, nu a fost niciun cuţit’, a spus Dragnea întrebat dacă este adevărat că Ioan Rus a fost adus la Guvern pentru a se contrabalansa puterea sa în interiorul PSD.

Sursa: RRA

De același autor

Related Articles