PSD Caraş-Severin începe negocierile cu PPDD

 PSD Caraş-Severin

PSD Caraş-Severin face demersuri, pentru a-şi consolida poziţia în administraţia judeţeană, dar şi în consiliile locale din judeţ.

La sediul din Reşiţa al organizaţiei judeţene Partidul Social Democrat – PSD, a fost prezent, astăzi, întreg stafful partidului. Este vorba de senatorul Aurel Duruţ, deputaţii Ion Mocioalcă şi Ion Benga, preşedintele organizaţiei Reşiţa – Mihai Stepanescu şi cel al femeilor social democrate – Tudoriţa Nicula. Liderul PSD, Ion Mocioalcă, a menţionat, printre altele, că urmează negocieri cu PPDD: „Nu aşteptăm minuni, răsturnări de situaţii şi creare de majorităţi în Consiliul Judeţean sau în consiliile locale din judeţ în urma acestor negocieri. Însă, îi respectăm şi îi luăm în serios. Chiar astăzi vom începe aceste negocieri, pe plan local”.

Tot astăzi, Mocioalcă a vorbit şi despre un obiectiv pe termen mediu al social democraţilor: „Trebuie să ne gândim să câştigăm Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Cred că nu este prea mult şi nu suntem prea îndrăzneţi asumându-ne astfel de obiective”.

În urma rezultatelor la alegerile europarlamentare, partea de vest, a ţării, s-a înroşit total şi e foarte important că PSD Caraş-Severin a dat tonul, au concluzionat liderii social democraţi.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles