Halep şi Cîrstea în turul doi la Roland Garros

Simona Halep si Sorana Cirstea

Simona Halep şi Sorana Cîrstea au trecut în turul 2 la Roland Garros, dar Alexandra Cadanţu a părăsit turneul după primul tur.

Halep nr. 4 WTA nu a avut probleme în a câştiga meciul de marţi, 27 mai, cu rusoaica Alisa Kleybanova nr. 87 WTA. Românca a condus de la început la sfârşit, câştigând în două seturi. În primul set a reuşit să câştige toate puctele puse în joc fără mari probleme. Şi în setul doi, Simona Halep a făcut un joc bun până la scorul de 5-0 când nu a reuşit să îşi păstreze concentrarea şi a pierdut punctul pe propriul serviciu, încrederea rusoaicei a crescut şi şi-a câştigat serviciul. La scorul de 5-2 Simona reintră în meci şi îşi câştigă serviciul şi totodată meciul, 6-0, 6-2.

În turul 2 Simona Halep o va întâlni pe Heather Watson locul 92 WTA după ce aceasta s-a impus în faţa Barbora Zahlavova Strycova cu 6-3, 6-4.

Sorana Cîrstea nr. 26 WTA a trecut greu de primul tur după ce s-a impus în faţa Aleksandrei Wozniak din Canada nr 149 mondial, scor 6-7 (3-7), 7-5, 6-2.Meciul a început bine, Sorana a condus chiar şi la 2 puncte distanţă dar a pierdut primul set în tiebreake cu 3-7. Setul 2 s-a jucat de la egal la egal până la 5-5 când românca a servit pentru 6-5, a câştigat serviciul şi imediat a făcut break şi a dus meciul în decisiv după 7-5 în setul 2. În decisiv jocul Soranei a crescut ca intensitate şi s-a impus în final cu 6-2.

În turul secund Sorana Cîrstea va juca în compania braziliencei Teliana Pereira (94 WTA). Aceasta a câştigat meciul cu Luksika Kumkhum 4-6, 6-1, 6-1.

Tot marţi la Roland Garros s-a jucat partida dintre Alexandra Cadanţu (81 WTA) şi Kiki Bertens (148 WTA) scor 6-7 (5-7), 1-6. Alexandra a început bine şi a condus meciul dar a fost egalată la 4 în primul set. Din acel punct s-a mers la egalitate până în tiebreake, sportiva din Olanda câştigând cu 7-5. Setul 2 a fost dominat de Kiki Bertens şi câştigat cu 6-1.

Sursa foto: digisport

(Marius Mureşan)

Cele mai citite

Related Articles