[FOTO-VIDEO] Accident cu 5 victime pe DN 56 A

accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc astăzi în judeţul Mehedinţi, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital. Una dintre ele se află în stare gravă, având ambele picioare fracturate. Accidentul s-a produs pe DN 56 A pe drumul care leagă Hinova de Şimian. Un conducător auto din Timiş a virat la stânga fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un alt autoturism care se angajase într-o depăşire. În urma impactului, prima maşină s-a rupt în două. Victimele sunt sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=0K4LQC42zjM[/youtube]

„Şoferul de pe autoturismul Dacia a virat la stânga fără se se asigure şi a intrat în coliziune cu autovehiculul care se angajase în depăşire. În urma impactului au rezultat cinci victime, care au fost transportrate la Spitalul Judeţean din Tr. Severin”. a declarat, Cătălin Vulcănescu de la Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

“Au rezultat cinci victime, dintre care un pacient în stare critică, cu fracturi la ambele picioare, care a devenit inconştient în apropierea spitalului, o victimă este cu un traumatism cranian acut închis, cu o plagă foarte mare, care sângera abundent, încă o persoaneă cu ambele picioare fracturate, o femeie cu un traumatim de bazin cu dureri atroce şi o persoană cu contuzie la genunchi şi la piciorul drept”, a declarat Eliodor Mihuţ, medic în cadrul Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi.

„Am intervenit la un accident de circulaţie pe DN 56, la ieşire din comuna Hinova, unde o Dacie a fost lovită de un autoturism Rover în partea laterală. Misiunea noastră a constat în evitarea producerii unei explozii având în vedere că accidentul a avut loc în apropiere de o staţie peco. Au existat şi victime însă nu a fost nevoie de descarcerare”, a declarat Ionel Năvală, căpitan ISU Drobeta.

(Sebastian Dragomir)

foto şi video: mhalert.ro

De același autor

Related Articles