Primele două sferturi de finală din Liga Campionilor la fotbal s-au încheiat cu același scor, 1-1

Barcelona si Atletico la egalitateDouă rezultate de egalitate s-au înregistrat marți seara, 01 aprilie, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Scorul a fost identic 1-1.

În partida dintre FC Barcelona și Atletico Madrid oaspeții au deschis scorul prin Diego în minutul 56, iar Neymar a egalat din pasa lui Iniesta, în minutul 71. Ambele echipe au pierdut în debutul partidei câte un om de bază, Barcelona pe Pique, iar Atletico pe Diego Costa, ambii accidentaţi. Manşa secundă va avea loc în  9 aprilie, pe “Vicente Calderon”.

egal intre United si BayernBayern Munchen a plecat cu un egal de pe Old Trafford, în fața lui Manchester United. Conduși cu 1-0 prin reușita lui Vidic din minutul 58, elevii lui Guardiola au egalat rapid printr-o fază care a făcut șah-mat apărarea englezilor. Autorul golului egalizator a fost Schweinsteiger în minutul 67. Bayern a încheiat meciul în zece oameni, Schweinsteiger fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Manşa secundă se va desfăşura pe “Fussball Arena”, în 9 aprilie.

Ultimele două meciuri din cadrul primei manșe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor au loc miercuri seară de la ora 21.45:

Real Madrid (Spania) – Borussia Dortmund (Germania) și

Paris Saint-Germain (Franța) – Chelsea Londra (Anglia).

Sursa foto: onlinesport.ro

(Adina Niță)

De același autor

Related Articles