De Ziua Poliţiei Române poliţiştii de frontieră au salvat o viaţă

spanzuratoare

Poliţiştii de frontieră din Sectorul Oraviţa au intervenit aseară pentru a împiedica un tânăr să se sinucidă. Echipajul aflat în misiune în localitatea Ciortea, a fost chemat de un cetăţean să intervină pentru a-l împiedica pe fiul său să-şi ia viaţa. Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, agent Ermina Echert, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa indicată, unde au găsit un tânăr în vârstă de 21 ani, care se legase deja cu o sfoară de grindă, intenţionând să-şi ia viaţa prin spânzurare. Sinucigaşului i-au fost acordat primele îngrijiri medicale, după care persoana în cauză a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. (Sebastian Dragomir)

2 COMENTARII

  1. Ziua Politiei Romane nu coincide cu ziua Politiei de Frontiera,care se sarbatoreste pe data de 24 iulie.Deci frontieristii nu au avut motiv de sarbatoare astazi.Oricum,felicitari celor 2 agenti care au salvat o viata,mai ales ca suntem in plin postul Pastelui.

    • N-a afimat nimeni ca azi sunt sarbatoriti politistii de frontiera. Era doar o alaturare pentru a scoate in evidenta faptul ca in timp ce unii politisti sarbatoreau, ceilalti salvau vieti

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles