Inima primarului din Obreja a cedat

 pizap.com13929047296841

Inima primarului din Obreja, Petru Pop a încetat să mai bată. Încă de vineri starea de sănătate a edilului a început să se înrăutăţească. Bărbatul a fost din nou intubat dar de această dată, din cauza problemelor pulmonare a fost grav afectată inima şi astfel, noaptea trecută a făcut stop cardio respirator…şi a murit.  Timp de 60 de minute medicii l-au resuscitat în speranţa că organismul va lupta şi primarul îşi va reveni, dar şi această intervenţie s-a dovedit a fi fără succes. Medicii din cadrul spitalului Judeţean din Timişoara susţin că au făcut tot ce era omeneşte pentru a-l salva. Pe parcursul celor 30 de zile, atât cât a stat internat pe secţia de ATI a spitalului Judeţean din Timişoara acesta a beneficiat şi de cel mai performant aparat din unitatea medicală, plămânul artificial cu ajutorul căruia edilul a ieşit din comă. Deşi cauzele decesului sunt clare familia va decide dacă i se va efectua şi o autopsie. Dacă nu se recurge la acest procedeu, trupul neînsufleţit va fi ridicat mâine de la morga spitalului, a precizat Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara.

Alături de familia îndurerată se află şi primarul municipiului Caransebeş, Maracel Vela, care a transmis apropiaţilor următorul mesaj: “Din păcate, cu toată lupta sa pentru a supravieţui, astăzi Popică s-a ridicat la Cer. Rămân în urmă toate realizările sale din comuna Obreja, de care şi-a legat numele ca primar. Rămâne familia, rămân prietenii, rămân toţi camarazii lui politici. Regretăm că am pierdut un prieten, un coleg, un luptător. Dumnezeu să-l odihnească şi condoleanţe familiei, de care vom fi mereu aproape!”  a precizat pentru Radio România Reşiţa, Marcel Vela.

Primarul Petru Pop a fost iubit de cetăţeni aflându-se la cârma comunei de 14 ani. Acesta a avut grijă, de locuitorii comunei, să nu le lipsească nimic. Datorită acestui primar devotat, oamenii susţin că au apă, canalizare şi locuri de muncă. Un om sufletist, care şi-a ajutat semenii, acesta a fost Petru Pop, primarul comunei Obreja. Odihnească-se în pace!

[Daiana Roşca]

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles