Echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal

Chelsea s-a calificat in sferturile de finala ale Champions League  Echipe calificate în sferturi: Borussia Dortmund, Manchester United, Atletico Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea Londra și Real Madrid.

Miercuri, 19 martie:

Borussia Dortmund a fost învinsă acasă de Zenit Sankt Petersburg cu 2-1, dar s-a calificat deoarece a învins în prima manșă cu 4-2.
Englezii de la Manchester United  s-au impus acasă cu 3-0 în fața lui Olympiakos Pireu, după ce a câștigat și în tur cu 2-0.
Celelalte echipe calificate sunt Atletico Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea Londra, Real Madrid.

Marți, 18 martie:

Chelsea Londra și Real Madrid s-au calificat marți seara, 18 martie, în sferturile de finală ale Champions League, după victoriile obținute în manșa secundă a optimilor de finală.
Chelsea a câștigat cu 2-0 (2-0) meciul cu Galatasaray Istanbul, marţi seara, pe ”Stamford Bridge”. Golurile au fost marcate de camerunezul Samuel Eto’o în minutul 4 şi de Gary Cahill în minutul 42. În tur, scorul a fost egal 1-1.
Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League fără nicio emoție. Madrilenii au învins din nou pe germanii de la Schalke 04, cu 3-1 (1-1) pe ”Santiago Bernabeu”, în manşa secundă a optimilor de finală. Cristiano Ronaldo a înscris de două ori, în minutele 22 și 78, iar Alvaro Morata a marcat în minutul 75, respectiv Tim Hoogland în minutul 31. Real Madrid avea asigurată prezența în faza următoare a competiţiei după 6-1 la Gelsenkirchen.
Chelsea Londra și Real Madrid se alătură altor patru sfertfinaliste ale Champions League: Atletico Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona și Paris Saint-Germain.

Rezultatele complete ale optimilor:

Tur:

Marţi, 18 februarie:
Manchester City – FC Barcelona 0-2
Bayer Leverkusen – PSG 0-4

Miercuri, 19 februarie:
Arsenal – Bayern Munchen 0-2
AC Milan – Atletico Madrid 0-1

Marţi, 25 februarie:
Zenit St. Petersburg – Borussia Dortmund 2-4
Olympiacos – Manchester United 2-0

Miercuri, 26 februarie:
Schalke 04 – Real Madrid 1-6
Galatasaray – Chelsea 1-1

Retur:

Marţi, 11 martie:
Bayern Munchen – Arsenal 1-1
Atletico Madrid – AC Milan 4-1

Miercuri, 12 martie:
Barcelona – Manchester City 2-1
PSG – Leverkusen 2-1

Marţi, 18 martie:
Chelsea – Galatasaray 2-0
Real Madrid – Schalke 3-1

Miercuri, 19 martie:
Manchester United – Olympiakos 3-0
Borussia Dortmund – Zenit 1-2

Sursa foto: onlinesport.ro

(Adina Niță și Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles