[UPDATE] Mircea Bona amânat încă o dată de Curtea de Apel Timişoara

Mircea judecator ciocan

Joi, 20 martie

Atât medicul ortoped din Reşiţa, Mircea Bona, cât şi procurorii care l-au prins anul trecut, în flagrant lunând mită, mai au de aşteptat încă o săptămână până când instanţa Curţii de Apel Timişoara se va pronunţa defnitiv în dosar.

După ce Tribunalul Timiş la condamnat pe doctorul Mircea Bona, l-a 2 ani de închisoare cu suspendare, acesta îşi susţine în continuare nevinovăţia şi a atacat decizia cu apel.

În 12 martie Curtea de Apel Timişoara a amânat pronuţarea soluţiei pentru 20 martie. Astăzi magistraţii au decis încă o amânare a pronunţării în dosar pentru data de 27 martie.

Miercuri, 12 martie

Instanţa Curţii de Apel Timişoara a amânat astăzi pronunţarea soluţiei în procesul în care medicul ortoped din Reşiţa, Mircea Bona, este acuzat de luare de mită. Aceasta este ultima cale de atac, după ce Tribunalul Timiş l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. O sentinţă va fi stabilită de magistraţi în data de 20 martie.

Marţi, 11 martie

Curtea de Apel Timişoara a judecat ieri ultima cale de atac al procesului în care medicul ortoped din Reşiţa, Mircea Bona, este acuzat de luare de mită.

Instaţa a audiat toate părţile din dosar, dar fără să delibereze, aceasta fiind amanată până mâine, când instanţa s-ar putea pronunţa definitiv în dosar, a precizat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Timişoara, judecător Cristian Pup.

Luni, 10 martie

Ultima cale de atac a procesului în care medicul ortoped din Reşiţa, Mircea Bona, este acuzat de luare de mită se desfăşoară în acest moment la Curtea de Apel Timişoara.

După ce Tribunalul Timiş l-a condamnat pe doctor la 2 ani de închisoare cu suspendare, acesta îşi susţine în continuare nevinovăţia. În acest sens a atacat cu apel decizia instanţei timişene.

Vă reamintim că medicul Mircea Bona a fost prins în flagrant de către Direcţia Generală Anticorupţie primind mită suma de 200 de euro din totalul de 2.000 de lei pe care pacientul susţine că i-a cerut pentru o operaţie de menisc. Astfel inculpatul ar fi condiţionat actul medical.

În apărarea sa medicul ortoped Mircea Bona susţine că suma de 200 de euro era strict pentru achitarea serviciilor medicale, deoarece denunţătorul nu era asigurat.

Vom reveni cu informaţii.

sursa foto: inprofunzime.md

(Ovidiu Babolea)

De același autor

Related Articles