Horoscop 7 martie 2014

 horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 7 martie:

Cuadratura planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul şi sensibilitatea, dar aduce confuzie şi atrofiază simţul practic. Este recomandabil să vă ocupaţi mai mult de problemele sufleteşti decat de cele materiale. Încercaţi să amânaţi deciziile importante!

PeştiAstăzi a venit timpul să înţelegeţi, fără să vă preocupaţi în mod special, care sunt cele mai inspirate mişcări pentru evoluţia  profesională. Evaluaţi situaţiile ca şi cum nu aţi fi implicaţi direct, pentru că doar aşa veţi avea asigurat un mare avantaj.

Berbec – Dumneavoastră veţi coordona în mod subtil atmosfera care predomină în relaţiile importante. Dacă  veţi fi detaşaţi, lucrurile  vor merge bine, dacă nu, pot să apară şi câţiva  nori negri cu tunete şi fulgere. Primele ore ale zilei pot fi importante pentru corectitudinea unei decizii pe care trebuie să o luaţi cât mai urgent.

Taur  Majoritatea dintre nativi beneficiaţi astăzi de o bună comunicare si înţelegere faţă de persoanele noi cu care intraţi în contact. In relaţia cu partenerul este posibil să nu fie ceva în regulă, pentru că aduceţi multe criticiti şi de aceea pot apărea animozităţi.

Gemeni – Această zi de vineri pentru dumneavoastră va veni cu unele schimbări în comportament şi  veti vedea că oricum un efort de voinţă este necesar  Evitaţi discutiile în contradictoriu dacă ele apar, pentru că din cauza oboselii nu sunteţi prea calmi.

Rac – O privire detaşată de ansamblu vă ajută să ştiţi ce aveţi de  făcut. Unii pot fi mai duri in exprimare ca să pară că sunt mai convingători, dar nu vă lăsaţi intimidaţi. Partea financiară este afectată de cumpărăturile fără cumpătare.

Leu  Creativitatea nu vă lipseşte, dar vă si încurcă mai ales la partea de rigurozitate. Unii vor critica felul rigid în care vă purtaţi, fără să ştie că o faceţi cu multă greutate. Alocaţi o parte din timp şi celor dragi pentru că veţi simţi  efectele pozitive asupra stării de spirit.

Fecioară – Faceţi lucrurile în ordine şi fiţi calculaţi în special în ceea ce spuneţi pentru că orice poate fi interpretat.  Sănătatea are unele sincope legate de oboseală iar banii sunt cei care nu vă lipsesc, dar nici nu vă ajută prea mult astăzi.

Balanţă– Pentruaceşti nativi aproape totul se va mişca derulat cu încetinitorul.  Poate din pricina anotimpului, a atmosferei generale, dar şi a felului în care întelegeţi să vă faceţi treburile în care sunteţi angrenaţi.

Scorpion  Este posibil să plecaţi într-o scurtă excursie având ca scop o schimbare de decor dar transformându-se pe parcurs, pentru unii mai deschişi la minte, într-o călătorie în care pot descoperi valenţe noi ale vieţii lor.

Săgetător – Doriţi să vă retrageţi puţin şi  să asteptaţi până când apele se mai liniştesc, până când nerăbdarea  nu va fi chiar atât de exacerbată încât să faceţi greşeli care costă. De altfel, chiar cei de lângă dumneavoastră vă dau aceleaşi sfaturi pe care însă, nu le luaţi în considerare şi astfel se nasc o serie de conflicte.

Capricorn – Nativii zodiei vor avea de-a face cu pornirile interioare. Vreţi să faceţi ordine  într-o serie de probleme, vă doriţi chiar să porniţi o serie de proiecte noi, dar sunt alte multe obligaţii sufocante, care vă impiedică să vă simţiţi în cea mai bună formă.

Vărsător – Atmosfera în cercul din care faceţi parte va deveni la un moment dat irespirabilă.  Dacă veţi ştii să vă  retrageţi la timp veţi putea salva întreaga zi de nervi sau alte discuţii fără noimă.În rest se anunţă un sfârşit de săptămână relaxant.

De același autor

Related Articles