Baschetbalistele de la Danzio Timişoara au obţinut o victorie importantă pentru play-off

Danzio Timisoara a invons pe CSBT Alexandria in etapa a 22-aBCM Danzio Timişoara a reușit să se impună pe propriul teren în fața lui CSBT Alexandria, scor 75-68 (15-14, 20-25, 26-13, 14-16), duminică, 2 martie, în etapa a 22-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

CSBT Alexandria era formația mai bine clasată și pornea ca favorită în meci. După această înfrângere, oaspetele au totalizat 34 de puncte și ocupă poziția a 6-a în clasament, dar au două meciuri mai puțin disputate. BCM Danzio continuă lupta pentru accederea în play-off, după ce s-a apropiat la un punct de Phoenix Galați şi sunt acum pe locul 9 cu 30 de puncte. Și timişorencele au o restanță, marți la Craiova, iar o victorie cu ultima clasată ar aduce Danzio în fața gălățencelor. Meciul cu contracandidata la locul 8 se va disputa la Timișoara, pe 10 martie.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună marcatoare de la gazde, cu 17 puncte (5 recuperări, 4 assist-uri). A urmat-o Milena Marjanovic cu 16 puncte (8 recuperări). Cele mai eficiente jucătoare au fost Adina Stoiedin și Milana Zivadinovic, ambele terminând partida cu 15 puncte și 21 în dreptul eficienței. Căpitanul lui Danzio a reușit cele mai multe recuperări, 9, în timp ce fundașul sârb și-a trecut în cont cele mai multe pase decisive: 8. Au mai înscris: Tunde Kilin (8 puncte), Dora Ardelean (3) și Vedrana Kecojevic (1). De cealaltă parte, americanca Tricia Principe a marcat 24 de puncte.

Sursa foto: bcmdanziotimisoara.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles