[FOTO] Metalul Reșița a jucat un amical cu Recolta Berzovia

Metalu-Berzovia 1

Echipa de fotbal Metalul Reșița se află în linie dreaptă cu pregătirea înaintea reluării campionatului ligii secunde. Pentru a ține jucătorii în priză după cantonamentul din Antalya, în care elevii lui Marian Pană au disputat șase partide amicale, cu un bilanț de două victorii, două egaluri și două înfrângeri, sâmbătă a avut loc un alt amical. De această dată pe stadionul mare din Valea Domanului, iar adversar a fost echipa din Liga a 4-a de fotbal Caraș-Severin, Recolta Berzovia.

Meciul a fost unul reușit, un antrenament bun pentru formația Metalul Reșița, la care a contribuit și echipa vizitatoare, prin deschiderea și curajul cu care au jucat oaspeții antrenați de Petre Panescu.

Scorul final a fost de 5-1 pentru Metalul Reșița, care a punctat prin Oprița, Breșneni, Szabo, Vădrariu și Stoica. Pentru formația din Berzovia a înscris Dancea.

Antrenorul Marian Pană a trimis în teren următoarea garnitură: Zimmermann – R. Cristian, Popescu, Tătaru, Murgoci – Vasile,  Breșneni, Vaștag,  Szabo – Oprița, Mureșan. Au mai intrat:  Pascal,  Ciuculescu, Văcărescu,  Liuba, Enescu, Stoica,   Ștefan, Crețu,  Salif Nogo,  Djurovic, Vădrariu, Enciu, Apostol, Făgărășanu..

Antrenorul Petre Panescu a alcătuit următoarea formulă: Vasile- Mozici, Nica, Olaru, Bordea, Neagu, Urlică, Stanciu, Străin, Bădeț, Tudor. Au mai jucat: Cărămălău, Popescu, Caimac, Acea, Dancea, Gâjiu, Rachiș.

După joc, antrenorul Marian Pană a declarat:

Ascultați și declarația antrenorului Petre Panescu:

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles