[FOTO] Sărbătoarea carnavalului la Caransebeş

D
În municipiul Caransebeș se reînnoadă tradiția de Fășang prin organizarea sâmbătă seara a balului tradițional  de către primăria Caransebeș și Casa Kolping.
În sala Casei de Cultură s-a încheiat spectacolul de dansuri și cântece germane interpretate de copiii de la Grădinița cu Program Normal nr. 4 din Caransebeș, elevii Liceului „C.D. Loga” din Caransebeș și formația de dansuri populare germane „Enzian“ = „Gențiana“ a Forumului German din Reșița.
Balul de Fășang dedicat de această dată adulților se mută în cadrul Casei Kolping, unde vor avea loc parada măștilor, momente umoristice, muzică și dans pe acordurile Fanfarei ”Lira”.
A fost un prilej de a sărbători împreună carnavalul bucuriei pentru prima dată după mulți ani, ne-a declarat Erwin Iosef Țigla președintele Forumului German din Reșița:
[audio http://radioresita.ro/wp-content/uploads/2014/02/SLN-22.02.2014-Erwin-Josef-Tigla.mp3]
A         B
C

………………………………………………………………

În organizarea Primăriei Municipiului Caransebeş, a Organizaţiei Kolping Banat, a Clubului Economic German şi a Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin sâmbătă, 22 februarie, în Casa Kolping din municipiul de pe Timiş va avea loc Sărbătoarea carnavalului. Programul începe la ora 16.00 cu o Sfântă Liturghie de mulţumire celebrată în biserica romano-catolică din localitate, iar balul mascat va avea loc de la ora 19.00.

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles