În Caraș-Severin sunt 24 de focare active de SARS CoV-2. 172 de anchete epidemiologice efectuate de DSP în ultima săptămână

Numarul focarelor de SARS CoV-2 continuă să crească în judeţul Caraş-Severin, ajungând astăzi la 24, în condiţiile în care în urmă cu 2 săptămâni în judeţ aveam doar 11 focare. Cel mai nou focar este de tip familial şi a fost identificat ieri la Caransebeş. Cele mai multe cazuri confirmate într-un focar, 7 la număr sunt într-o companie privată din municipiul Reşiţa.

Probleme sunt şi în secţia de Hematologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, aici au fost confirmaţi 3 pacienţi cu noul coronaviruş ne-a transmis Direcţia de Sănătate Publică.

Cu detalii purtatorul de cuvânt al Direcţiei de Sănatate Publica, Daniel Botgros.

La ora actuală în Caraș-Severin sunt 16 focare de tip familial, cele mai multe în municipiul Reșița.

Colegiul Național Diaconovici Tietz, Liceul Tehnologic Decebal și Colegiul Național Traian Lalescu sunt în continuare focare de SARS CoV-2.

În ultima săptămână, Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin a efectuat 172 de anchete epidemiologice iar numărul de cazuri pozitive din această săptămână a fost de 176, ne-a mai declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles