[AUDIO] Cristian Gâfu a depus jurământul de învestire în funcţia de prefect. La fel și subprefectul Andrei Plujar

În mai multe județe din țară s-au desfășurat astăzi ceremoniile de depunere a jurământului de către prefecții și subprefecţi, numiţi de Guvern.

În Caraş-Severin și-a început astăzi mandatul Andrei Plujar, desemnat de USR-Plus. El l-a înlocuit în funcţie pe Anton Paulescu.

„Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură, dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu”.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 180/03.03.2021, avocatul Cristian Gâfu a depus astăzi, în  sistem de videoconferinţă, jurământul de învestire în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin.  În urma Hotărârii de Guvern nr. 121/03.03.2021, Ioan-Anton Paulescu  a fost  eliberat din funcţia de subprefect al judeţului, funcţie în care, prin Hotărârea de Guvern nr. 226/03.03.2021, a fost numit Andrei George Plujar. Hotărârile sus-menţionate au fost semnate de primul ministru al României, Florin-Vasile Câţu şi contrasemnate de ministrul afacerilor interne, Lucian Nicolae Bode.

Cristian Gîfu a fost reconfirmat în funcție. El a mulțumit  Guvernului pentru încrederea acordată prin renumirea sa în funcţia de prefect al judeţului.

“Am traversat un an dificil, am avut de gestionat o situaţie cu care nu ne-am confruntat până acum, dar, cu sprijinul întregului  colectiv al Instituţiei Prefectului, consider că am reuşit să ne achităm de obligaţiile care ne-au revenit.Vreau să-i  mulţumesc domnului  Paulescu  pentru întreaga activitate pe care a desfăşurat-o  în funcţia de subprefect şi sunt  încrezător că vom avea o  colaborare la fel de bună cu noul  subprefect al judeţului, domnul Plujar. De asemenea, doresc să mulţumesc tuturor colegilor din  instituţie pentru eforturile depuse în această perioadă, pentru orele suplimentare petrecute la birou  sau  pe  teren şi sunt convins că împreună vom reuşi  în continuare să gestionăm din ce în ce mai  bine situaţia generată de pandemie şi că încet-încet, odată cu avansarea campaniei de vaccinare,  lucrurile vor reveni la normal şi instituţia noastră va putea să se concentreze şi pe celelalte probleme cu care se confruntă judeţul nostru, probleme care, pe alocuri,  au trecut în  plan secundar în contextul actual. Dumnezeu să ne ajute  şi să ne dea sănătate  şi putere de muncă!”

Ceremonii similare de învestire în funcții au avut loc şi la Prefecturile Timiş, Arad, Hunedoara şi Mehedinţi.

De același autor

Related Articles