[AUDIO] Handbaliştii rosso-neri au pierdut duelul cu AHC Dobrogea Sud

Echipa de handbal CSM Reşiţa a pierdut la o diferenţă categorică meciul disputat astăzi la Bucureşti contra formaţiei Dobrogea Sud Constanţa. Partida jucată în cadrul celei de-a 18-a etape a Ligii Zimbrilor a fost dominată de formaţia de la malul mării, care a condus la pauză cu 19-6 şi s-a impus după 60 de minute cu scorul de 37-17. După meci, antrenorul Radu Bote a recunoscut superioritatea adversarilor şi a declarat că speră ca jucătorii tineri ai Reşiţei să înveţe din meciurile cu formaţiile de top ale ţării.

“Ne aşteptam la un meci greu, din păcate, nu am reuşit să ne ridicăm la un nivel care să ne permită să fim aproape de ei. Deocamdată nu ne putem ridica la nivelul acestor echipe de top. Mi-aş dori să creştem puţin în joc, în aşa fel încât să putem juca de la egal la egal, şi chiar să mergem la victorie cu cele 4-5 echipe care sunt în faţa noastră. Avem şi trei jucători mai experimentaţi care sunt accidentaţi, şi se pare că vor lipsi pe o perioadă mai lungă, dar eu personal mi-aş dori ca la meciurile astea grele să prindă minute mai multe jucătorii tineri, ca să capete experienţă, scopul nostru fiind să pregătim echipa pentru anul viitor”, a declarat antrenorul Radu Bote.

CSM Reșița: Simulescu, Dumuţă, Tănasă, Radoslavlevic, Mledenciu, Dospinescu, Heimbach – 3, Bote – 4, Starchenko – 2, Bondoc – 2, Orjonikidze – 2, Kirsch – 4, Belchite, Kbilashvili.

După jocul de astăzi, CSM Reşiţa rămâne pe penultima poziţie a clasamentului, cu 6 puncte în cont. Următoarea etapă este programată în data de 6 martie, când formaţia reşiţeană va sta, ca urmare a retragerii echipei din Călăraşi.

De același autor

Related Articles