[FOTO-AUDIO] În această ultimă seară de sâmbătă din februarie, invitatul emisiunii „Prietenul de la 20:20” este un tânăr antreprenor care s-a întors Acasă în oraşul natal, Reşiţa, Radu Ştefănescu!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această ultimă seară de sâmbătă din februarie, invitatul emisiunii „Prietenul de la 20:20” este un tânăr antreprenor care s-a întors Acasă în oraşul natal, Reşiţa, Radu Ştefănescu.

A fondat compania privată de turism „Munţii Carpaţi” a lansat primul site dedicat tuturor prestatorilor de servicii turistice din zona montană și nu numai, având o comunitate activă de 350.000 utilizatori

Fondată de reșițeanul Radu Ștefănescu, compania are la bază valorificarea resurselor locale, promovarea lor și a Munților Carpați ca cea mai mare atracție turistică din România, din Europa Centrală și de Est.

Spunem asta deoarece scopul acestui proiect este să acopere întreg lanțul carpatic, cu cele șapte țări pe teritoriul cărora se întinde (circa 200 milioane de locuitori).

Toate detaliile despre această companie, dar şi mărturisiri de suflet vom afla de la invitatul nostru în această seară de sâmbătă.

Echipa Munții Carpați poate fi contactată, aici

Email: office@muntiicarpati.com

Web: www.muntiicarpati.com            

Web: www.magazin.muntiicarpati.com

Facebook: https://www.facebook.com/CarpathianMountainsRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/muntii_carpati/

Rămâneţi pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles