Paulo Dybala s-a vindecat de Covid-19

Internaţionalul argentinian Paulo Dybala este oficial vindecat de Covid-19 şi va putea ieşi din izolare, după rezultatele negative ale ultimelor teste, au anunţat miercuri fotbalistul şi clubul său, Juventus Torino, informează AFP.

”Mulţi oameni au vorbit în ultimele săptămâni… Însă pot în sfârşit să confirm că sunt vindecat. Vă mulţumesc încă o dată pentru susţinerea voastră, iar gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care suferă încă. Aveţi grijă de voi’, a scris fotbalistul, în vârstă de 26 ani, într-un mesaj pe Twitter.

Dybala a postat, totodată, o fotografie pe Instagram, realizată în grădina sa, în care poate fi văzut cu braţele întinse, privind fix spre cer şi zâmbind, însoţită de mesajul: ‘Faţa mea spune totul, sunt vindecat în sfârşit de Covid-19’.



‘Dybala a efectuat, conform protocolului, o dublă verificare, cu teste diagnostice pentru Covid-19, ale căror rezultate sunt negative’, a precizat Juventus într-un comunicat.

‘Prin urmare, jucătorul este recuperat şi nu va mai fi supus regimului de izolare la domiciliul său’, a adăugat clubul torinez, care şi-a deschis luni centrul de antrenament pentru primele sesiuni de pregătire individuală.

Paulo Dybala a fost unul dintre cei trei jucători de la Juventus Torino care au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus în luna martie, alături de fundaşul italian Daniele Rugani şi mijlocaşul francez Blaise Matudini.

Rugani, primul caz de Covid-19 detectat în rândul jucătorilor din Serie A, pe 11 martie, şi Mautidi s-au vindecat la jumătatea lunii aprilie. Dybala a fost testat pozitiv de patru ori înainte de anunţul vindecării sale.

Fotbalul italian, oprit din 10 martie din cauza pandemiei de coronavirus, lucrează în prezent pentru reluarea sezonului, însă ministrul Sportului din această ţară a avertizat miercuri că este ‘imposibil de stabilit o dată certă’ pentru reluarea meciurilor din Serie A, chiar dacă jucătorii au fost autorizaţi să îşi reia antrenamentele individuale la centrele de pregătire ale cluburilor lor, în cursul acestei săptămâni. Ei vor trebui să aştepte până pe 18 mai pentru a se putea antrena în grupuri.

Joi, Federaţia italiană de fotbal va avea o întâlnire cu comitetul ştiinţific tehnic al guvernului pentru a discuta protocolul medical al antrenamentelor colective,scrie Agerepres

sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles