Medicii de la Centrul “Cristian Șerban” din Buziaș oferă consultații telefonice bolnavilor de diabet

În contextul epidemiologic actual și prelungirea stării de urgență, Centrul Medical pentru copii și tineri “Cristian Serban” Buzias se gândește la siguranța bolnavilor de diabet.

Începând de astăzi, 27 aprilie cadrele medicale sunt la dispoziția pacienților printr-o linie telefonică pentru consultații. Medicul Florentina Fiera, șeful secției de diabetologie din centru, spune că șase ore pe zi, personalul medical al centrului va răspunde telefonic tuturor celor care au nevoie de îndrumări medicale în specializarea diabetologie pediatrică.

Nu uitați, spun specialiștii, că este foarte important să vă protejați în continuare, să evitați pe cât posibil deplasările și să folosiți masca de fața și manuși, în cazul în care este absolut necesar sa ieșiții din casa. Măsurați-vă glicemia și faceți tot posibilul să aveți un control glicemic cât mai bun.

Personalul medical din Centrul Cristian Șerban își doresc să fie de folos de la distanță, așa că s-au gândit că, în cazul în care aveți probleme cu tratamentul, cu insulina sa nu ezitați să îi contactați telefonic, între orele 8.30-14.30, de luni pana vineri, la nr 0256/ 322080, pentru a fi redirecţionat catre unul din medicii diabetologi ai Centrului.

Cele mai citite

Related Articles