[UPDATE][AUDIO-FOTO] Imagini de coşmar pe drumul spre Doclin. Autorităţile de mediu s-au autosesizat. DSVSA Caraş-Severin a aplicat o amendă consistentă şi a dispus curăţarea amplasamentului!

[UPDATE ora 17.00] Agentul economic care a depozitat ilegal sute de deşeuri animale în apropierea drumului către comuna cărăşeană Doclin a fost identificat, au transmis pentru Radio Reşiţa reprezentanţii DSVSA Caraş-Severin.

Este vorba despre un agent economic din Bocşa care are ca obiect de activitate creşterea, sacrificarea, ambalarea şi desfacerea cărnii de pasăre.

Directorul executiv al DSVSA Caraş-Severin, Pavel Borchescu a declarat că unităţii procesatoare i-a fost aplicată o amendă de 12.000 de lei şi s-a dispus curăţarea imediată a amplasamentului. Resturile animale au fost trimise spre o unitate de neutralizare, a mai spus Pavel Borchescu pentru Radio Reşiţa.   

Sursa foto: DSVSA Caraş-Severin

Vineri, 24 aprilie ora 14.00:

Lipsa de discernământ a unora întrece orice închipuire. Pe raza comunei cărăşene Doclin un agent economic, deocamdată nedepistat, s-a debarasat de sute de kilograme de deşeuri animale.

Cel ce a recurs la acest gest, nu s-a gândit nicio clipă că poate pune în pericol sănătatea oamenilor existând riscul declanşării unor boli şi contaminarea terenurilor din apropiere. Echipe ale DSVSA Caraş – Severin şi ale Gărzii de Mediu sunt în zonă:

Şi cu toate că imaginile sunt mai mult decât elocvente, directorul Gărzii de Mediu, Senina Dreve, spune: ,,…cantităţile nu sunt atât de mari cum par în fotografii, carne fiind acolo de mai multe zile şi s-a mai şi uscat!,, La aşa comentariu ce să mai spunem? Resturile erau uscate şi datorită faptului că nimeni nu le-a văzut până acum. Noroc cu paginile de socializare că altfel cine ştie dacă ajungea mirosul şi pe la Garda de Mediu.

Cele mai citite

Related Articles