[AUDIO] Jandarmii cărăşeni au constatat doar 8 infracţiuni în zilele de Paşti

În Caraş-Severin nu s-au înregistrat evenimente grave în zilele de Paşti, aşa cum s-a întâmplat în alte judeţe. Cu toate acestea, structurile de ordine publică au constatat mai multe nereguli care au fost sancţionate.

Cele mai multe amenzi date de jandarmi au vizat nerespectarea Ordinelor militare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, plutonier adjutant Marius Săndulescu.

„Jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 41000 de lei pe perioada sărbătorilor Pascale, din care 32000 pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței și aproximativ 9500 de lei pentru tulburarea ordinii publice, totodată fiind constatate și opt infracțiuni. Pe perioada sărbătorilor peste 250 de jandarmi, atât din cadrul inspectoratului, cât și din cadrul Grupării Mobile Timișoara, au desfășurat misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, independent sau împreună cu efective ale poliției, pe raza celor două municipii, Reșița și Caransebeș, dar și în localitățile Anina, Bocșa, Moldova Nouă, Bozovici și Văliug. De asemenea, forțele de ordine au executat și misiuni de pază și protecție la centre de carantinare, respectiv acțiuni privind verificarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu”.

De același autor

Related Articles