Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru:”Este important să respectăm regulile, chiar dacă este sărbătoare, chiar dacă este cald afară, noi trebuie să ramânem acasă, în izolare!”

În această perioadă ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru cere o implicare mult mai bună din partea cadrelor medicale, a managerilor şi a Direcţiilor de Sănătate Publică. Ne apropiem cu paşi repezi de vârful pandemic în România şi nu trebuie să existe greşeli în combaterea şi tratarea cazurilor infectate cu COVID-19, atrage atenţia ministrul Sănătăţii.

Din păcate, la ora actuală, 10 judeţe plus capitala Bucureşti, sunt cele care au 70% din cazurile din România infectate cu noul coronavirus. Caraş-Severin nu se află pe lista celor 10 judeţe,înregistrând la ora actuală 58 de cazuri de COVID-19 şi 3 decese dar chiar şi aşa ministrul nu exclude o vizită în Caraş-Severin pentru că şi-a propus să ajungă în fiecare judeţ din ţară.

Nelu Tătaru, în direct la Radio România Reşiţa, atrage din nou atenţia oamenilor să respecte toate ordonanţele militare şi să rămână acasă de Sărbătorile Pascale.

“După cum putem observa, s-a prelungit această stare de urgenţă printr-un nou decret, suntem în preajma Sfintelor Sărbători de Paşte şi este important acum, mai mult ca niciodată să respectăm regulile, chiar dacă este sărbătoare, chiar dacă este cald afară, noi trebuie să rămânem în izolare, la domiciliu, trebuie să avem răbdare, trebuie să fim precauţi şi să avem grijă de noi şi de cei dragi nouă. Nu ne dorim o creştere alarmantă a cazurilor infectate cu COVID-19, situaţia este sub control şi dorim să rămână la fel, pentru binele tuturor”, ne-a declarat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles