Blocurile ANL nu vor fi repartizate până la toamnă! Mai sunt lucrări de executat

Lucrările de racordare la rețeaua de apă a noilor blocuri ANL, finalizate în acest an, în cartierul din spatele Stadionului Tineretului, din Lugoj, pot începe.

Proiectul scos la licitaţie de Primăria Lugoj a revenit unei firme din Arad. Execuţia prevede şi realizarea de locuri de parcare pe terenul din faţa celor două blocuri noi cu 60 de apartamente, precum şi asfaltarea accesului spre intrări. Startul lucrărilor este aşteptat să fie dat în ultima decadă a acestei luni.

În urma evaluărilor ofertelor depuse a fost desemnat un constructor pentru proiectul de viabilizare blocuri ANL, din strada Ţesători. Se vor executa racordurile la apă şi canalizare, vor fi amenajate mai multe locuri de parcare şi accesul spre scările de bloc. În următoarea perioadă va fi dat ordinul de începere şi probabil după Paşti vor începe şi lucrările”, a precizat Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului. Termenul de finalizare din contract este de şase luni de zile, dar autorităţile speră că lucrările vor fi terminate mai repede. În aceeaşi zonă a mai fost promisă construcţia a încă unui bloc cu 30 de apartamente, tot prin programul ANL, pentru tineri specialişti din domeniul medical şi învăţământ. Alte şase blocuri cu 150 de apartamente, tip ANL, ar trebui ridicate în cartierul Militari, după efectuarea transferului terenului de  peste 8000 m.p. de la armată, teren care a fost timp de aproape doi ani motiv de dispută între PSD şi PNL în consiliul local.

Cele mai citite

Related Articles