Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20:20 ,la emisiunea “Prietenul de la 20:20’’   ne întâlnim cu un Senior al culturii reşiţene, Erwin Josef Ţigla, președintele Forumului Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin şi al Asociaţiei Germane de Cultură şi Educaţie a Adulţilor Reşiţa,  prieten şi colaborator al radioului reşiţean.

În data de 12 aprilie, creștinii vor sărbători Învierea Domnului în rit apusean (romano-catolici, evanghelici luterani, reformați calvini), iar pe 19 aprilie, cel în rit răsăritean (ortodocși, greco-catolici).

Despre pregătirea acestei mari Sărbători a creștinătății, a noastre și a familiilor noastre, distinsul nostru invitat ne va face vorbire, dar şi despre postura de părinte a doi medici care se află în prima linie într+un spital din Bavaria-Germania.

Erwin Josef Ţigla este, înainte de orice demnitate socio-profesională, un om de onoare, un spirit ce desăvârşeşte memoria lumii cu frumuseţea Banatului de Munte! Implicarea sa, de foarte mulţi ani, în organizarea celor mai frumoase evenimente culturale şi sociale în judetul nostru, confirmă ceea ce mărturiseşte: “Menirea mea este de-a activa pentru sufletul omului.”

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

INTERVIU REALIZAT DE Anca Bica Bălălău