Campania iniţiată de Fundaţia Comunitară Banatul Montan continuă! O nouă tranşă de materiale sanitare şi dezinfectanţi ajunge la Spitalul Judeţean din Reşiţa

Campania de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița, derulată de Fundaţia Comunitară Banatul Montan continuă!

Zi de zi, lucrurile se schimbă și apar noi informații și nevoi. Circuitul pacienților diagnosticați cu COVID-19 impune și implicarea secțiilor de Boli Infecțioase și Terapie intensivă. E nevoie de aparatură și consumabile pe ambele secții și e nevoie de ajutorul vostru pentru a putea acționa la timp.

Încă o tranșă de materiale de protecție personală și dezinfectanți în valoare de 13.528 RON au ajuns la spital pentru personalul de pe secțiile UPU-Smurd, Boli Infecțioase și ATI. Știm cu toții că e esențial ca medicii să fie protejați și facem tot ce putem ca să ajutăm în sensul acesta.

▪️Măști chirurgicale – 1200 buc
▪️Mănuși examinare – 4000 buc
▪️Bonete – 1000 buc
▪️Botoși Polipropilena – 200 buc
▪️Dezinfectant suprafete – 25 l
▪️Dezinfectant instrumentar – 5 kg

Nevoile spitalului sunt mari, astfel că o nouă tranşă de materiale de protecţie personală şi dezinfectanţi vor ajunge luni, la spital pentru cadrele medicale.

Detalii ne oferă directorul Fundaţiei Comunitare Banatul Montan, Răzvan Todor.

Luni o să ducem la spital 500 de măşti, 2.000 de bonete, cearşafuri de unică folosinţă 400-500 de bucăţi, dezinfectanţi pentru mâini, gel şi pe bază de alcool, botoşei, dezinfectanţi de suprafeţe, dezinfectanţi pentru instrumentarul medical şi lenjerie de unică folosinţă în valoare de peste 17 mii de lei. O să primim şi o comandă de 3.000 de mănuşi şi vineri aşteptăm un transport de măşti FFP2 în valoare de 17 mii de lei”, ne-a declarat astăzi Răzvan Todor.

Cei care doresc să ajute în continuare Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa sunt rugaţi să trimită SMS la 8837 cu codul RESITA.

De același autor

Related Articles