Echipament de protecție pentru lucrătorii de la gospodăria publică din orașul Băile Herculane!

Primăria orașului Băile Herculane a achiziționat echipamentul de protecție necesar desfășurării activității lucrătorilor de la Serviciul de Gospodărie Comunală, în vederea prevenirii contaminării cu coronavirusul COVID 19!

Având în vedere starea de urgență declarată în vederea preîntâmpinării răspândirii COVID 19, Primăria orașului Băile Herculane – prin Sectorul de Gospodărie Comunală – a achiziționat echipamente de protecție (atomizoare, precum și măști de protecție), soluție pe bază de clor care va fi utilizată pentru dezinfectare.Zilnic la Băile Herculane are loc o acțiune de dezinfecție a principalelor căi de acces, a trotuarelor, străzilor, scărilor de bloc!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul orașului de pe Valea Cernei.

De asemenea, a sosit și comanda de dispensere, care sunt montate, începând de astăzi, la toate scările de bloc de pe raza orașului. ConforM ordonanței militare care obligă primăriile să instaleze la toate scările de bloc dispensere pentru dezinfectant de mâini, am luat măsura achiziționării acestor recipiente și montării lor la toate scările de bloc! Măsura se aplică doar la locuințele comune unde sunt mai mulți locatari într-un singur imobil!Am făcut un inventar al scărilor de bloc, în jur de 90 de recipiente vor fi achiziționate pentru prevenirea și răspândirea COVID 19!, ne precizează primarul Cristian Miclău.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles