Caraş-Severin: 16 persoane externate şi vindecate de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat astăzi, că 16 persoane din Caraş-Severin s-au vindecat de coronavirus!

Cazurile au fost tratate atât la Spitalul Judeţean Reşiţa cât şi la Spitalul Municipal din Caransebeş. Tot în această categorie intră şi cazurile cu suspiciune de coronavirus care au fost internate în cele două spitale, susţine purtătorul de cuvânt al DSP, Caraş-Severin, Daniel Botgros.

“Potrivit raportării nostre şi a grupului de comunicare strategic trebuie să va spun că avem în Caraş-Severin 16 persoane externate şi vindecate. Trebuie să precizăm că este vorba despre persoanele care au trecut şi la un moment dat au fost internate în spitalele din Caraş-Severin, dacă până în 26 februarie erau acele persoane confirmate care au fost vindecate la Timişoara, după data de 26 februarie sunt luate în considerare şi persoanele care au constituit suspiciuni plus, sigur, cele vindecate, cele care au făcut forme mai uşoare, au fost tratate şi mai apoi externate. Este un număr care poate părea mare din exterior dar nu este mare… Noi ne bucurăm pentru că acest număr creşte de la o zi la alta, ne dorim să avem cât mai mulţi oameni vindecaţi, pentru că repet raportările se fac la comun, aici intră şi cei care s-au vindecat dar şi cei care au fost suspecţi de COVID-19”, ne-a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin, Daniel Botgros.

În judeţul Timiş, conform grupului de comunicare strategică, 55 de persoane au fost declarate vindecate şi externate până în acest moment.

1 COMENTARIU

  1. Ori au fost vindecate de coronavirus 16 persoane, ori, printre aceste “vindecari” se includ si cazuri suspicionate.
    Comunicarea DSP C-S, ceva din Caragiale “……două la primărie, două la prefectură, … , curat murdar, coane Fănică.”

    Titlul articolului este destul de clar: “Grupul de Comunicare Strategică a anunţat astăzi, că 16 persoane din Caraş-Severin s-au vindecat de coronavirus!

    Alo, domnule Ministru Nelu Tataru ! Pe cand suspendarea din functie si a purtatorului de cuvant DSP C-S

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles