În Caraş-Severin 137 de persoane se afla în carantină şi alte 260 în Timiş

In Caras- Severin, 137 de persoane se afla in carantina.

31 de persoane au ajuns la sfarsitul perioadei de carantina si au putut parasi locatiile, iar alte 2096 de persoane sunt autoizolate si 478 au parasit autoizolarea.

Cinci persoane din Caras-Severin au fost vindecate.

La nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 260 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).

Alte 1782 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Direcția de Sănătate Publică Timiș îndeamnă populația sa se alăture campaniei inițiate de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara și sa doneze sânge, întrucât orice hemoragie, poate duce la pierderea de vieți omenești.
Astfel, cei care doresc să ajute la rezolvarea acestei crize din unitățile sanitare, sunt îndemnați să meargă şi să doneze sânge la centrele de transfuzie cele mai apropiate.
Unul din zece pacienti care ajung la spitalele din Romania are nevoie de sange sau de produse derivate din sange.
Cel mai important beneficiu pentru societate, atunci când donezi sânge, este faptul că sângele dvs poate salva TREI vieți!

România are nevoie de sânge! Cu atat mai mult, in aceasta perioada! La fiecare 2 secunde, o persoană are nevoie de o transfuzie de sânge, iar acesta poate fi obținut doar prin bunăvoința noastră și a celor din jur.

Cele mai citite

Related Articles