Alți 4 pacienți cărășeni vindecați și externați de la Spitalul “Victor Babeş” din Timişoara

Cele patru persoane din Caraș-Severin confirmate cu noul coronavirus, aflate în carantină la Reșița și internate la Spitalul de Urgență ”Victor Babeș” din Timișoara au fost externate. Oamenii sunt declarați vindecați și se află deja la domiciliul lor. Ei se alătură primului bărbat din Reșița confirmat cu coronavirus, externat și el săptămâna trecută.

La această oră în județ se află 1.271 de persoane în autoizolare, creșterea numărului lor, în ultimele 24 de ore, fiind una ușoară. 182 de persoane au ieșit din izolare. 70 de persoane se află în carantină în județ și aici putând constata o creștere mică a numărului de carantinați în ultimele 24 de ore.

DSP Caraș-Severin a pus trei numere de telefon la dispoziția celor care au probleme legate de noul coronavirus, telefoane care funcționează între orele 8 și 22 și desfășoară, în același timp, serviciu de permanență în cadrul Centrului de Conducere și Coordonare a Intervenției organizat la nivelul ISU ”Semenic” Caraș-Severin.

În același timp, DSP efectuează o activitate intensă, împreună cu Instituția Prefectului – Caraș-Severin și cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, pentru a fi tot timpul în legătură cu persoanele carantinate și cele izolate dar și pentru a depista persoanele care nu respectă aceste măsuri ori se sustrag de la luarea în evidență.

Cele mai citite

Related Articles