[AUDIO] Cristi Bobar: fotbalul e pe locul II, orice activitate sportivă este întreruptă în Valea Domanului

109

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis că meciurile din competiţiile organizate în ţara noastră vor fi suspendate cel puțin până la ieşirea României din starea de urgenţă. În această situație se află și echipa din eșalonul secund, CSM Reșița.

Am fost anunțați de către conducerea Federației că toată activitatea sportivă este blocată până pe data de 16 aprilie. Mă refer aici și la antrenamente, atât la Centrul de Copii și Juniori, cât și la echipa de seniori. Există o posibilitate ca actualul campionat să se reia în data de 16 mai, dar în prezent nu este nimic foarte sigur. Noi aveam programată reluarea antrenamentelor vineri, 20  martie, dar ne așteptam la o astfel de decizie a Federației. Ne așteptăm și la suspendarea campionatului. Fotbalul trece pe locul al doilea pentru că viețile oamenilor sunt cele mai importante. Fotbalul nu mai este prioritar, în prezent. Sperăm într-o lună două să revenim la normal, deși foarte greu. Cel mai important este să ascultăm de sfaturile doctorilor, să le respectăm. Să stăm acasă, pentru că am văzut mulți copii și adolescenți plimbându-se în grupuri prin oraș. Au încercat să vină și la stadion, dar nu este în regulă, nu este de glumit cu această situație”, a spus Cristi Bobar .       

Președintele Clubului CSM Reșița, Cristi Bobar a mai adăugat că porțile stadionului din Valea Domanului sunt închise și a adresat un îndemn către toți suporterii echipei rosso-nere să respecte deciziile autorităților și să stea acasă.

sursa foto: Radio Resita – CSM Resita