În Timiş în carantină instituționalizată sunt 118 persoane şi alte 918 izolate la domiciliu

La data prezentului comunicat, la nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 118 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 918 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie “Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 37 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19), din care 6 persoane din judeţul Timiş.
O persoană de sex feminin de 45 ani, din judeţul Cluj, aflată în carantină in judetul Timiş, a fost externată în cursul serii trecute.

Până în acest moment, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie “Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 16 persoane, după două teste negative consecutive.
Dintre acestea, 11 persoane sunt de sex feminin cu vârste între 15-54 de ani şi 5 persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 16-57 ani. În cursul zilei de ieri, la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie “Dr.Victor Babeş” Timişoara s-au lucrat 114 teste pentru depistarea infecţiei cu COVID-19) (55 teste TM şi 59 HD).

Nu au fost persoane transferate (confirmate pozitiv cu coronavirus) la alte spitale.

Cele mai citite

Related Articles