Spitalul Judeţean Reşiţa a amenajat noi spaţii pentru o bună gestionare a cazurilor suspecte de coronavirus!

La nivelul Spitalului Judeţean Reşiţa au fost interprinse mai multe acţiuni pentru prevenirea cazurilor cu COVID-19. În plus, s-a constituit Comisia de Coordonare şi Gestionare a cazurilor suspecte de coronavirus. Au fost amenajate mai multe spaţii de izolare atât la Staţionarul 1 cât şi la Staţionarul 3. Detalii ne oferă noul manager, al unităţii medicale, Alina Stancovici.

“În contextul declarării stării de urgenţă pentru sănătatea publică, la Spitalul Judeţean Reşiţa s-au luat următoarele măsuri:la Staţionarul 3, de pe strada Crişan au fost amenajate mai multe spaţii în vederea cazării pacienţilor internaţi cu COVID-19. În secţia de ATI a fost amenajat un izolator cu 7 paturi şi au fost organizate şi definitivate izolatoare la UPU şi la Infecţioase”.

Vă reamintim că spitalul este pregătit să facă faţă tuturor cazurilor care-i trec pragul. Personalul medical este bine pregătit ţi în plus, astăzi, la unitatea medicală au ajuns 10 mii de măşti, un injectomat şi un monitor de triaj.

Noul manager, Alina Stancovici roagă cetăţenii să nu intre în panică şi să aibă încredere în spital şi în cadrele medicale de aici.

Cele mai citite

Related Articles