Radio Romania Cultural oferă cele mai frumoase poveşti

Având în vedere măsurile luate de autorităţi pentru combaterea pandemiei de Coronavirus şi ţinând cont de faptul că şcolile sunt închise, Radio România Cultural îşi adaptează, începând de miercuri, 18 martie, şi până la încheierea stării de urgenţă, conţinutul dedicat copiilor şi persoanelor care petrec mult timp acasă.

Radio România Cultural renunţă la o serie de emisiuni şi le înlocuieşte cu programe speciale pentru a veni în sprijinul tuturor celor care zilele acestea sunt nevoiţi să rămână la domiciliu.

Astfel, în fiecare zi, de la ora 12:00, copiii şi părinţii lor pot asculta, pe toate frecvenţele naţionale ale Radio România Cultural, cele mai frumoase poveşti de teatru radiofonic, multe dintre acestea fiind adaptări ale unor opere aflate în manualele şcolare.

De asemenea, pe site-ul www.radioromaniacultural.ro, copiii pot asculta oricând doresc producţii dedicate ale Teatrului Naţional Radiofonic. Aventura cu un hobbit – J.R.R.Tolkien, Albă ca zăpada şi cei şapte pitici – Fraţii Grimm, Aventurile lui Pinocchio, de Carlo Collodi şi Alice în ţara minunilor, de Lewis Caroll sunt poveştile care pot fi deja ascultate pe site-ul Radio România Cultural.

Copiii care urmăresc deja Teleşcoala pot afla noutăţi despre posibilităţile de învăţare şi petrecere a timpului liber şi din seria de emisiuni iClasă, difuzată zilnic pe frecvenţele Radio România Cultural, de la ora 14:00.

De același autor

Related Articles