Societatea de Transport Urban Reşiţa ia măsuri împotriva răspândirii virusului COVID-19

Societatea de Transport Urban Reşiţa ia masuri împotriva răspândirii virusului COVID-19.

“În fiecare zi, cel puţin o dată pe zi, sunt dezinfectate complet absolut toate autobuzele, de obicei atunci când termină schimbul. Începând cu ora 15 ele încep să se retragă şi sunt dezinfectate astfel încât nici un autobuz nu iese fără a fi dezinfectat. Sunt în permanentă doi angajaţi, controlori, care stau la capăt de linie şi la fiecare capăt de linie, la fiecare tură de autobuz dezinfectează absolut toate părţile cu care intră călătorii în contact, scaune, mânere, bare de susţinere. Asta se întâmplă la capăt de linie pentru că acolo autobuzul stă 5 maxim 10 minute,” ne-a declarat directorul Societăţii de Transport Urban Reşiţa, Daniel Jurubescu.

Daniel Jurubescu a mai spus că deocamdată absolut toate autobuzele circulă conform programului normal. Nu se va schimba nimic până în momentul în care nu se vor lua decizii la nivel naţional.

“În limita disponibilităţii încercăm să scoatem doar autobuzele mari tocmai pentru a evita aglomeraţia deşi numărul călătorilor a scăzut foarte mult. Sunt foarte multi oameni care probabil stau acasă,” ne-a mai declarat Daniel Jurubescu.

De același autor

Related Articles