Actorul Kristofer Hivju, cunoscut din “Game of Thrones”, testat pozitiv pentru coronavirus

Vedeta din ”Game Of Thrones” Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma efectuării testului, informează marţi Press Association.

Actorul norvegian, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din epopeea fantastică produsă de HBO, a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează. Vedeta a precizat că doar el prezintă “simptome uşoare de răceală”.

Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, şi-a îndemnat fanii să fie “extrem de atenţi” pentru a preveni răspândirea COVID-19, care a produs haos în industria divertismentului.

“Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre”, a spus Hivju.

Actorul irlandez Liam Cunningham, o altă vedetă din “Game Of Thrones”, a comentat pe contul său de Instagram: “Fă-te bine repede, prietene!”

Hivju nu este singurul actor care a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat că au fost depistaţi cu noul coronavirus, săptămâna trecuta, în timp ce actorul Idris Elba a anunţat luni că a contractat acest virus. Hanks şi Wilson au fost externaţi, în timp ce Elba şi-a asigurat fanii că se simte bine, notează Press Association.

Sursa – agerpres.ro

De același autor

Related Articles